Zadnje dni avgusta smo se vsi udeleženi strokovni delavci na projektu podali na prvo skupno ekskurzijo v tujino. V Belgiji smo si ogledali 3 sorodne institucije za obravnavo ranljivih otrok in mladostnikov (De Wissel, mesto Leuven, Wingerdbloei  iz Antwerpna in Cachet – Bruselj), kjer so nas gostitelji zelo prijazno sprejeli in nam pokazali vrsto praks, ki bi jih lahko prenesli v naše okolje.

Vrnili smo se polni novih izkušenj in dragocenih spoznanj, nastale pa so tudi številne fotografije, ki jih z veseljem delimo tudi z drugimi.

Obenem za boljšo predstavo o organizaciji in delu podobnih institucij v tujini objavljamo predstavitev institucije Wingerdbloei.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”90″ number_of_columns=”3″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Predvajaj]” template=”default” order_by=”imagedate” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]