Športno skupino tvorimo sedem fantov: Gaj Gostiša, Tilen Fister, Timotej Lokar, Sebastjan Lesnik, Žiga Praper Šipek, Luka Mal in Filip Pavlič ter vzgojiteljici Sergeja Anžič in Saša Rogan. Poleg ponovnega uvajanja v dnevni in šolski red smo se med seboj spoznavali in bili tudi športno aktivni. V prvem jesenskem mesecu smo preizkusili različne fitnes naprave, plavali in supali v Simonovem zalivu ter se učili veščin medsebojnega zaupanja v plezalni dvorani. Kot prvi nas je z dobrotami žara pogostil Luka, ki je praznoval rojstni dan.

Preko celotnega šolskega leta se bomo trudili slediti misli A. Einsteina: »Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati.«

V prvih dneh oktobra smo izkoristili sončne dni in odšli na 3-dnevno doživljajsko pedagoški projekt Jesen na Šenkovi domačiji v Zg. Jezersko. Spoznavali smo določena kmečka opravila, ravnanje z živalmi ter jahali konje. Odšli smo na atraktiven pohod na Češko kočo, kjer smo uspešno prestali prvi pohodniški izziv in se pripravili na drugega, ki je sledil. Pri pohodu na planino Prevala smo uživali v hoji skozi tunele ter prečili melišče. Na vrhu nas je pričakal prelep razgled na najvišji slovenski vrh gora. Pred odhodom na počitnice pa smo naredili uvod v jadranje iz marine Izola in se spoznali z različnimi nalogami popolne plovbe. Kar dva fanta, Žiga in Timotej, sta nas z sladkimi in mesnimi dobrotami počastila za rojstni dan. Poleg vandranja pa nismo pozabili na osnovni hišni red in šolske obveznosti.

[FinalTilesGallery id=’3′]

[FinalTilesGallery id=’4′]

[FinalTilesGallery id=’5′]

[FinalTilesGallery id=’6′]

[FinalTilesGallery id=’7′]

[FinalTilesGallery id=’8′]